SPF

Česta pitanja

Gde se mogu naći CeraVe proizvodi i promocije

 • Salicilna kiselina pomaže eksfolijaciju kože tako što rastvara „lepak“ koji drži ćelije kože zajedno. Potpomažući prirodan proces otpadanja površinskog sloja kože, salicilna kiselina pomaže uklanjanje mrtvih ćelija i otkrivanje sveže kože zdravog izgleda. Blaga eksfolijacija može sprečiti i zapušavanje pora mrtvim ćelijama kože, što može pomoći da se pojava akni svede na najmanju moguću meru. U određenom nivou, salicilna kiselina pomaže i kod ublažavanja simptoma psorijaze tako što smanjuje perutanje kože i sprečava ponovni nastanak ljuspica.

Nauka o nezi kože

 • Koža prirodno sadrži ceramide koji pomažu zadržavanje vlažnosti unutar kože, sprečavaju prodor iritanata i obnavljaju kožnu barijeru. Vremenom, nivo ceramida počinje da opada, što dovodi do suvoće, gubitka sjaja, iritirane ili ispucale kože. Pravi balans ceramida je od ključne važnosti za optimalnu funkciju kožne barijere, kao i za lepu i zdravu kožu. Saznajte više o ceramidima.

 • Nedostatak ceramida može dovesti do svakodnevnog isušivanja kože ili, u najtežim slučajevima, do stanja kože kao što su psorijaza ili ekcem.

 • Oznaka „fragrance-free“znači da proizvod ne sadrži nikakve veštačke mirise. Većina dermatologa preporučuje proizvode bez veštačkih mirisa, jer oni mogu izazvati iritaciju kod osetljive kože. Proizvod sa oznakom „unscented” može sadržati suptilne maskirajuće mirise.

 • Kožna barijera najviši spoljašnji sloj kože. Sačinjen je od 50% ceramida, 25% holesterola i 10-25% masnih kiselina. Vremenom, opadanje nivoa ceramida može dovesti do gubitka vlažnosti, isušivanja i pucanja kože, i/ili upala i iritacija zbog prisustva alergena i toksina na kožnoj barijeri.

CeraVe linija proizvoda

 • Razvijena u saradnji sa dermatolozima, naša misija je da obezbedimo napredne proizvode za negu kože čije dejstvo se ne svodi samo na površinsku hidrataciju. CeraVe je prvi i jedini brend koji nudi kompletnu liniju proizvoda za negu kože koji sadrže ekskluzivnu kombinaciju tri naučno identifikovana esencijalna ceramida. CeraVe proizvodi prodiru u površinu kože, unose vlažnost i zaključavaju je unutar kože, za zaista dugotrajne rezultate i predivnu kožu zdravog izgleda. Pročitajte celu priču o CeraVe klikom ovde

 • InVisibleZincTM tehnologija koristi revolucionarni mikrofini cink oksid iz prirodnih izvora da bi koži pružila jedinstveni suvi prozirni finiš, za razliku od običnog cinka koji može stvoriti veoma gust proizvod slabe apsorpcije. Elegantni, lagani, nemasni CeraVe losioni za zaštitu od sunca se lako razmazuju i pružaju zaštitu od širokog spektra štetnih sunčevih UVA i UVB zraka.

 • Patentirana tehnologija multivezikularne emulzije (MVE), koja se koristi u CeraVe proizvodima, vremenom postepeno otpušta ključne sastojke, omogućavajući koži da ih upije. Ovi sastojci hidriraju i hrane kožu, ali i pomažu reparaciju, obnavljanje i održavanje njene prirodne barijere. To znači da CeraVe proizvodi nastavljaju da potpomažu obnavljanje i održavanje prirodne zaštitne funkcije kožne barijere dugo nakon nanošenja, čak i do 24 sata.

 • Većina CeraVe proizvoda su nekomedogeni, tako da neće zapušiti pore ili dovesti do pojave akni. Molimo vas da proverite etiketu na stranici proizvoda za više informacija. Svi CeraVe proizvodi su bez veštačkih mirisa i ne nadražuju kožu.

 • CeraVe proizvodi ne nadražuju kožu i ne sadrže veštačke mirise. Većina su uz to i nekomedogeni. Ako ste osetljivi na neki sastojak ili imate neke druge probleme, preporučujemo vam da se posavetujete sa vašim dermatologom.

 • CeraVe trenutno nudi preko 70 proizvoda koji pružaju terapeutsku negu kože namenjenu svima i razvijenu u saradnji sa stručnjacima za dermatologiju. CeraVe je osvojio više priznanja Nacionalne asocijacije za ekcem od bilo kog drugog brenda. Razgovarajte sa vašim dermatologom i saznajte koji CeraVe proizvodi najbolje ispunjavaju potrebe vaše kože. Da biste videli sve kompletne linije proizvoda koje CeraVe nudi, posetite naše stranice proizvoda za negu kože i proizvoda za zaštitu od sunca.

 • Ne, CeraVe proizvodi nisu testirani na životinjama.

Message
Download Chrome