SPF
Razvijen u saradnji sa dermatolozima

ČINJENICE O CERAVE

  • Naši proizvodi su formulisani sa kombinacijom tri esencijalna ceramida (ceramidi 1, 3 i 6-II), masnih kiselina i drugih lipida koji su prisutni u prirodnoj barijeri kože.
  • Tehnologija multivezikularne emulzije (MVE) omogućava mnogim našim proizvodima da otpuštaju hidratantne sastojke tokom 24 sata
  • Dostupni u apotekama, CeraVe proizvodi za negu kože sa odobrenjem dermatologa predstavljaju pristupačnu opciju za sve one koji žele proizvode visokog kvaliteta, bez lekarskog recepta.

Razvijen u saradnji sa dermatolozima od samog početka

Od začetka našeg brenda, dermatolozi su bili sastavni deo priče o CeraVe. Naše putovanje je započelo vizijom o stvaranju novog standarda u nezi kože, vođenom stručnošću vrhunskih eksperata za kožu. Uvid dermatologa u zdravlje kože i njihovo razumevanje stanja kože sklone atopiji, kože sklone aknama i suve kože, bili su ključni za oblikovanje našeg portfelja. Ova saradnja prevazilazi obično savetovanje; reč je o dubokom, trajnom partnerstvu koje predstavlja garanciju da je svaki CeraVe proizvod utemeljen na profesionalnom znanju i nepokolebljivoj posvećenosti zdravlju kože. Naše obećanje da ćemo sarađivati sa dermatolozima nije samo deo naše istorije; to je i obećanje koje obnavljamo sa svakim novim proizvodom koji stvorimo.

Razvijen sa tri esencijalna ceramida od samog početka

Ceramidi su kamen temeljac CeraVe-ovog pristupa nezi kože. Prepoznajući njihovu ključnu ulogu u održavanju prirodne kožne barijere, obogaćivali smo naše proizvode dodatkom tri esencijalna ceramida od samih početaka brenda. Ovaj trio ceramida – 1, 3 i 6-II – sinergijski deluje na hidrataciju kože i pomaže zadržavanje neophodne vlage. Razvijene u saradnji sa dermatolozima, naše jedinstvene formulacije pomažu jačanje prirodne barijere koja štiti kožu od agresivnih uticaja iz spoljašnje sredine i sprečava gubitak vlage.

Razvijen sa MVE tehnologijom za postepeno otpuštanje sastojaka od samog početka

U srcu CeraVe inovacije nalazi se naša tehnologija multivezikularne emulzije (MVE), revolucionarni sistem dopremanja sastojaka koji koristimo od najranijih dana. Razvijena u saradnji sa dermatolozima, MVE tehnologija je osmišljena tako da našu formulu obogaćenu ceramidima otpušta tokom dužeg vremenskog perioda, što omogućava dugotrajnu hidrataciju i osnaživanje barijere. Ovaj mehanizam za postepeno otpuštanje, koji je sastavni deo mnogih proizvoda iz našeg portfelja, omogućava postojanu i kontrolisanu apsorpciju sastojaka, čime se obezbeđuje kontinuirana hidratacija i zaštita kože tokom celog dana. Naša posvećenost ovoj naprednoj tehnologiji dodatno potvrđuje našu posvećenost razvoju rešenja za negu kože koja nude više od trenutnog olakšanja – ona pružaju trajne, naučno zasnovane koristi za vašu kožu.

Message
Download Chrome