SPF
CeraVe priča je počela 2005. godine, kada su stručnjaci primetili da brojni problemi kože, kao što su akne, ekcem, psorijaza i suva koža, imaju nešto zajedničko – narušenu kožnu barijeru. Razvijen u saradnji sa dermatolozima, CeraVe nudi kompletnu liniju proizvoda za negu kože koji sadrže tri esencijalna ceramida, ojačanih revolucionarnim sistemom otpuštanja sastojaka koji pomaže obnavljanje prirodne zaštitne barijere kože.

Nauka koja prodire duboko u kožu

Formulacija ceramida identičnih onima u koži, u kombinaciji sa tehnologijom multivezikularne emulzije (MVE), označila je rođenje CeraVe. Mi imamo jedinu liniju proizvoda za negu kože sa jedinstvenim spojem tri esencijalna ceramida i primenom patentirane MVE tehnologije, koja postepeno otpušta formulu obogaćenu ceramidima u dužem vremenskom periodu. MVE je nalik sferi sačinjenoj od niza slojeva koji se postepeno rastvaraju, otpuštajući sastojke u vašu kožu. Proizvod nastavlja da deluje dugo posle nanošenja, hidrirajući vašu kožu tokom celog dana posle samo jedne upotrebe. Ovaj sistem – zajedno sa našom jedinstvenom kombinacijom ceramida identičnih onima u koži – pomaže održavanje nivoa postojećih ceramida, pomaže suvoj koži tako što smanjuje gubitak vlažnosti, povećava hidrataciju i pomaže obnavljanje kožne barijere.

RAZVIJENO U SARADNJI SA DERMATOLOZIMA

Nega kože sa preporukom dermatologa

CeraVe je vodeći brend hidratantnih proizvoda sa peporukom dermatologa. Bilo da su vam potrebni proizvodi za osetljivu, masnu, problematičnu, mešovitu ili normalnu kožu, ili vam treba umirujuća, hidratantna nega za vašu bebu, patite od specifičnih problema kože, kao što su ekcem ili psorijaza, ili samo želite hidratantni serum ili kremu protiv znakova starenja, CeraVe može da pomogne.

Message
Download Chrome