SPF
Gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima
Acne Salicylic Acid Cleanser
Acne Salicylic Acid Cleanser

Gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima

Tretman protiv nepravilnosti sa 2% salicilne kiseline TEHNOLOGIJA APSORPCIJE MASNOĆE

Gel za čišćenje lica sa salicilnom kiselinom za kožu sklonu nepravilnostima

Nepravilnosti na koži pogađaju kako tinejdžere, tako i odrasle osobe, a efikasan proizvod za čišćenje protiv nepravilnosti je najvažniji korak u svakom režimu nege kože sklone nepravilnostima. Idealan za svakodnevnu upotrebu, nežno uklanjajući izumrle ćelije kože koje začepljuju pore i doprinose nastanku nepravilnosti, gel za čišćenje sa salicilnom kiselinom kontroliše pojavu nepravilnosti i može poboljšati efekat drugih tretmana, kako onih na recept lekara, tako i onih koji se kupuju u apoteci, i pomoći vašoj koži da ostane čista i zdrava – samo vodite računa da se prethodno posavetujete sa vašim dermatologom. CeraVe je vodeći brend hidratantnih proizvoda za negu kože sklone nepravilnostima sa preporukom dermatologa*, a naš novi gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima sa 2% salicilne kiseline je formulisan tako da uklanja nepravilnosti, smanjuje pojavu mitesera i ublažava vidljivost pora, dok glina pročišćava kožu i upija višak masnoće. Zahvaljujući tehnologiji za apsorpciju masnoće kojom se ublažava vidljivi sjaj, ovaj osvežavajući penušavi gel za čišćenje sa salicilnom kiselinom efikasno uklanja prljavštinu i višak sebuma, nežno uklanja izumrle ćelije kože i čisti zapušene pore, čime sprečava nastajanje novih nepravilnosti. Pored toga, gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima održava zaštitnu barijeru kože uz pomoć tri esencijalna ceramida, umiruje kožu niacinamidom i ublažava nepravilnosti, nakon čega koža ostaje meka, glatka i hidrirana.

*Vodeći brend hidratantnih proizvoda za kožu sklonu nepravilnostima, bez lekarskog recepta, po preporuci dermatologa. Izvor: IQVIA, ProSource istraživanje, 11/1/2019-10/31/2020.

Aktivni sastojci: SALICILNA KISELINA 2%

 

Neaktivni sastojci: VODA, NATRIJUM LAUROIL SARKOZINAT, KOKAMIDOPROPIL HIDROKSISULTAIN, GLICERIN, NIACINAMID, GLUKONOLAKTON, NATRIJUM METIL KOKOIL TAURAT, PEG-150 PENTAERITRITIL TETRASTEARAT, CERAMID NP, CERAMID AP, CERAMID EOP, KARBOMER, KALCIJUM GLUKONAT, TRIETIL CITRAT, NATRIJUM BENZOAT, NATRIJUM HIDROKSID, NATRIJUM LAURIL LAKTILAT, HOLESTEROL, TETRANATRIJUM EDTA, KAPRILIL GLIKOL, HIDROLIZOVANA HIJALURONSKA KISELINA, TRINATRIJUM ETILENDIAMIN DISUKCINAT, KSANTAN GUMA, HEKTORIT, FITOSFINGOZIN, BENZOJEVA KISELINA

 

Imajte u vidu da se liste sa sastojcima proizvoda našeg brenda redovno ažuriraju. Molimo vas da proverite najnoviji spisak sastojaka na vašem pakovanju proizvoda da biste se uverili da možete bezbedno da ga koristite.

(Za proizvode koji se dopunjavaju u prodavnici, najnovija lista sastojaka bi trebalo da bude dostupna na lokalnom prodajnom mestu posle dopune proizvoda).

 • 2% salicilna kiselina: Prodire u pore čime ublažava nepravilnosti i sprečava nastanak novih
 • Hektorit glina:
  • Upija višak masnoće
  • Ublažava masni sjaj kože
 • Ceramidi: Pomažu održavanje prirodne barijere kože
 • Niacinamid: Umiruje kožu
 • Nekomedogen
 • Bez parfema i parabena
 • Alergološki testiran
 • Preporučen od strane dermatologa
 • Koristite svakog jutra i večeri
 • Nakvasite lice, a zatim napravite penu od količine proizvoda veličine jednog novčića
 • Nežno utrljajte, izbegavajući područje oko očiju
 • Dobro isperite

Karakteristike i prednosti proizvoda

Message
Download Chrome