SPF
Hidratantna emulzija za čišćenje
Hydrating Facial Cleanser
Back
Ingredients

Hidratantna emulzija za čišćenje

Za normalnu do suvu kožu BALANS VLAŽNOSTI

Hidratantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu

Svaki proizvod za čišćenje može da ukloni prljavštinu, šminku i druge ostatke, ali hidratantni proizvod kao što je CeraVe hidratantna emulzija za čišćenje može da postigne sve to, bez narušavanja prirodne zaštitne barijere kože ili uklanjanja njene prirodne vlažnosti. Razvijena u saradnji sa dermatolozima, CeraVe hidratantna emulzija za čišćenje je nežni proizvod namenjen koži lica, sa sastojcima kao što su ceramidi hijaluronska kiselina koji obnavljaju prirodnu barijeru kože i pomažu joj da zadrži vlažnost.


CeraVe hidratantna emulzija čisti i osvežava kožu bez prekomernog uklanjanja zaštitnog sloja i stvaranja osećaja zategnutosti i suvoće. Uz pomoć tri esencijalna ceramida koji obnavljaju kožnu barijeru, hijaluronske kiseline koja hidrira kožu i MVE tehnologije koja omogućava neprekidan dotok hranljivih materija u kožu, ova nekomedogena emulzija za čišćenje kože lica na efikasan način, ali bez iritacije, predstavlja dobar početak svakog režima nege.


Najviše pogoduje normalnoj i suvoj koži.

Aqua / voda / eau, glicerin, cetearil alkohol, peg-40 stearat, stearil alkohol, kalijum fosfat, ceramid NP, ceramid AP, ceramid EOP, karbomer, gliceril stearat, behentrimonium metosulfat, natrijum lauril laktilat, natrijum hijaluronat, holesterol, fenoksietanol, dinatrijum EDTA, dikalijum fosfat, tokoferol, fitosfingozin, ksantan guma, cetil alkohol, polisorbat 20, etilheksilglicerin Imajte u vidu da se liste sa sastojcima proizvoda našeg brenda redovno ažuriraju. Molimo vas da proverite najnoviji spisak sastojaka na vašem pakovanju proizvoda da biste se uverili da možete bezbedno da ga koristite.


(Za proizvode koji se dopunjavaju u prodavnici, najnovija lista sastojaka bi trebalo da bude dostupna na lokalnom prodajnom mestu posle dopune proizvoda.)

  • Pogodna za normalnu do suvu kožu
  • Nežno uklanja prljavštinu, masnoću i šminku bez osećaja zategnute ili suve kože
  • MVE tehnologija: Ovaj patentirani sistem dopremanja kontinuirano otpušta hidratantne sastojke i omogućava celodnevnu hidrataciju
  • Ceramidi: Pomažu obnavljanje i održavanje prirodne barijere kože
  • Hijaluronska kiselina: Pomaže održavanje prirodne vlažnosti kože
  • Nekomedogena, ne izaziva iritacije i ne sadrži parfeme
  • Razvijena u saradnji sa dermatolozima
  • Pokvasite kožu mlakom vodom
  • Utrljajte gel za čišćenje u kožu nežnim kružnim pokretima
  • Isperite

Karakteristike i prednosti proizvoda

Message
Download Chrome