SPF
Hidratantna krema
Image
Image
Image
Image

Hidratantna krema

Hidratantna krema TRI ESENCIJALNA CERAMIDA

Hidratantna krema za obnavljanje kožne barijere

Narušena kožna barijera može dovesti do osećaja suvoće i svraba, a tu može pomoći naša hidratantna krema sa hijaluronskom kiselinom i ceramidima. Hidriranjem kože i obnavljanjem njene prirodne barijere, krema sa tim sastojcima može pomoći čak i osobama sa suvom ili veoma suvom kožom i pružiti im prijatniji osećaj i bolji izgled kože.


CeraVe hidratantna krema sadrži tri esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu, koji efikasno hidriraju kožu i obnavljaju njenu zaštitnu barijeru. Razvijena u saradnji sa dermatolozima i pogodna za suvu i veoma suvu kožu lica i tela, ova bogata, nemasna, brzoupijajuća hidratantna krema koristi našu patentiranu MVE tehnologiju koja kontinuirano otpušta hidratantne sastojke u kožu tokom celog dana i noći.


CeraVe hidratantna krema sa ceramidima ne sadrži parfem.

Aqua / voda / eau, glicerin, cetearil alkohol, kaprilni/kaprinski triglicerid, cetil alkohol, cetearet-20, petrolatum, kalijum fosfat, ceramid NP, ceramid AP, ceramid EOP, karbomer, dimetikon, behentrimonium metosulfat, natrijum lauril laktilat, natrijum hijaluronat, holesterol, fenoksietanol, dinatrijum EDTA, dikalijum fosfat, tokoferol, fitosfingozin, ksantan guma, etilheksilglicerin

 

Imajte u vidu da se liste sa sastojcima proizvoda našeg brenda redovno ažuriraju. Molimo vas da proverite najnoviji spisak sastojaka na vašem pakovanju proizvoda da biste se uverili da možete bezbedno da ga koristite.    

(Za proizvode koji se dopunjavaju u prodavnici, najnovija lista sastojaka bi trebalo da bude dostupna na lokalnom prodajnom mestu posle dopune proizvoda) 

  • Pogodna za suvu i veoma suvu kožu lica i tela
  • MVE tehnologija: Ovaj patentirani sistem dopremanja kontinuirano otpušta hidratantne sastojke i omogućava 24-časovnu hidrataciju
  • Ceramidi: Pomažu obnavljanje i održavanje prirodne barijere kože
  • Hijaluronska kiselina: Pomaže održavanje prirodne vlažnosti kože
  • Nekomedogena, bez parfema
  • Nanosite u velikim količinama kad god je to potrebno ili po savetu lekara

Karakteristike i prednosti proizvoda

Message
Download Chrome