SPF
Hidratantna nega za lice
Image
Back

Hidratantna nega za lice

Lagana, nemasna noćna krema BEZ ULJA

Noćna krema sa niacinamidom

Vašoj koži je potrebna hidratacija tokom celog dana, ali možda su joj potrebne i druge stvari – kao što je umirivanje. Uz noćnu kremu koja sadrži niacinamid, koji može da umiri vašu kožu dok spavate, kao i hijaluronsku kiselinu i ceramide, možete pomoći vašoj koži da zadrži vlažnost i obnovi zaštitnu barijeru tokom noći.


Preporučujemo vam nekomedogenu noćnu hidratantnu negu za lice kao što je CeraVe hidratantna nega za lice, čija formula sadrži sve ove sastojke i neće dovesti do zapušavanja pora ili nastanka nepravilnosti na koži. Razvijena u saradnji sa dermatolozima, CeraVe hidratantna nega za lice sadrži tri esencijalna ceramida, hijaluronsku kiselinu i niacinamid u nekomedogenoj formuli bez ulja koja hidrira i umiruje kožu, istovremeno obnavljajući njenu prirodnu zaštitnu barijeru. Ova bogata, ali lagana noćna krema koristi našu patentiranu MVE tehnologiju koja kontinuirano pruža neophodnu hidrataciju vašoj koži tokom cele noći.


Pogodna za normalnu do masnu kožu.

Aqua / voda / eau, glicerin, kaprilni/kaprinski triglicerid, niacinamid, cetearil alkohol, kalijum fosfat, ceramid NP, ceramid AP, ceramid EOP, karbomer, dimetikon, cetearet-20, behentrimonium metosulfat, natrijum lauril laktilat, natrijum hijaluronat, holesterol, fenoksietanol, dinatrijum EDTA, dikalijum fosfat, kaprilil glikol, fitosfingozin, ksantan guma, poligliceril-3 diizostearat, etilheksilglicerin

 

Imajte u vidu da se liste sa sastojcima proizvoda našeg brenda redovno ažuriraju. Molimo vas da proverite najnoviji spisak sastojaka na vašem pakovanju proizvoda da biste se uverili da možete bezbedno da ga koristite.   

(Za proizvode koji se dopunjavaju u prodavnici, najnovija lista sastojaka bi trebalo da bude dostupna na lokalnom prodajnom mestu posle dopune proizvoda).  

  • Ultralagana noćna krema
  • MVE tehnologija: Ovaj patentirani sistem dopremanja kontinuirano otpušta hidratantne sastojke i omogućava hidrataciju tokom cele noći
  • Ceramidi: Pomažu obnavljanje i održavanje prirodne barijere kože
  • Hijaluronska kiselina: Pomaže održavanje prirodne vlažnosti kože
  • Niacinamid: Umiruje kožu
  • Nekomedogena, bez ulja, bez parfema
  • Razvijena u saradnji sa dermatolozima
  • Otključajte pumpicu pre prve upotrebe okrećući je ulevo, a zatim pritisnite nadole nekoliko puta dok proizvod ne počne da izlazi. Napomena: možda ćete morati da pritisnete pumpicu i 10-20 puta pre nego što se pojavi losion.
  • Nanesite u obilnim količinama na lice i vrat tokom noći, ili po savetu lekara

Karakteristike i prednosti proizvoda

Message
Download Chrome