SPF
Hidratantna nega za lice sa zaštitnim faktorom SPF 30
Image
Image

Hidratantna nega za lice sa zaštitnim faktorom SPF 30

Zaštita od sunca širokog spektra SPF 30 BEZ ULJA

Nekomedogena hidratantna nega za lice sa SPF

Hidratantna nega za lice je važan deo svake jutarnje rutine nege – a hidratantna nega sa zaštitom od sunca širokog spektra ključna je za zaštitu vaše kože od štetnih UVA i UVB zraka.


Za hidratantno dejstvo nege i obnavljanje kožne barijere, opredelite se za sastojke kao što su hijaluronska kiselina, niacinamid i ceramidi, u nekomedogenoj formuli kakva je CeraVe hidratantna nega za lice SPF 30, koja neće dovesti do zapušavanja pora ili do nastanka nepravilnosti na koži. CeraVe CeraVe hidratantna nega za lice SPF 30 je višenamenski proizvod za jutarnju negu kože, koji sadrži tri esencijalna ceramida, hidratantnu hijaluronsku kiselinu i umirujući niacinamid, kao i našu patentiranu MVE tehnologiju koja pruža koži neophodnu vlagu tokom celog dana.


Sa zaštitom od sunca širokog sprektra, naša hidratantna nega za lice sa SPF 30 zasnovana na InVisibleZinc™ tehnologiji (mikrofine čestice cink oksida) razmazuje se lako i ravnomerno, ne ostavljajući bele tragove. CeraVe hidratantna nega za lice SPF 30 je nekomedogena i ne dovodi do zapušavanja pora, tako da je idealna za sve tipove kože.

Aktivni sastojci: homosalat (10%), meradimat (5%), oktinoksat (5%), oktokrilen (2%), cink oksid (6.3%)

Neaktivni sastojci: voda, niacinamid, glicerin, cetearil alkohol, behentrimonium metosulfat, dimetikon, BHT, ceramid NP, ceramid AP, ceramid EOP, karbomer, trietoksikaprililsilan, metilparaben, natrijum lauril laktilat, holesterol, skrob-aluminijum-oktenilsukcinat, dinatrijum EDTA, propilparaben, hidroksietilceluloza, hidrolizovana hijaluronska kiselina, fitosfingozin, ksantan guma.

 

Imajte u vidu da se liste sa sastojcima proizvoda našeg brenda redovno ažuriraju. Molimo vas da proverite najnoviji spisak sastojaka na vašem pakovanju proizvoda da biste se uverili da možete bezbedno da ga koristite.   

(Za proizvode koji se dopunjavaju u prodavnici, najnovija lista sastojaka bi trebalo da bude dostupna na lokalnom prodajnom mestu posle dopune proizvoda).

 • Pruža zaštitu od sunca širokog spektra SPF 30 sa InVisibleZinc™ tehnologijom
 • MVE tehnologija: Ovaj patentirani sistem dopremanja kontinuirano otpušta hidratantne sastojke i omogućava celodnevnu hidrataciju
 • Ceramidi: Pomažu obnavljanje i održavanje prirodne barijere kože
 • Hijaluronska kiselina: Pomaže održavanje prirodne vlažnosti kože
 • Niacinamid: Umiruje kožu
 • Nekomedogena, alergološki testirana, bez ulja i bez parfema
 • Razvijena u saradnji sa dermatolozima
 • Otključajte pumpicu pre prve upotrebe okrećući je ulevo, a zatim pritisnite nadole nekoliko puta dok proizvod ne počne da izlazi. Napomena: možda ćete morati da pritisnete pumpicu i 10-20 puta pre nego što se pojavi losion.
 • Nanesite obilno 15 minuta pre izlaganja suncu
 • Nanesite ponovo na najmanje svaka dva sata
 • Koristite vodootporni proizvod za zaštitu od sunca ako plivate ili se znojite
 • Deca mlađa od 6 meseci: posavetujte se sa lekarom

Mere za zaštitu od sunca: Vreme provedeno na suncu povećava rizik od nastanka karcinoma i znakova preranog starenja kože. Da biste smanjili taj rizik, redovno koristite proizvod za zaštitu od sunca širokog spektra sa SPF od najmanje 15, kao i druge mere za zaštitu od sunca, uključujući:

 • Ograničen boravak na suncu, posebno između 10 i 14 časova.
 • Nošenje majica sa dugim rukavima, pantalona, šešira i naočara za sunce

Karakteristike i prednosti proizvoda

Message
Download Chrome