SPF
SA krema za zaglađivanje suve i grube kože
Image
Back
Ingredients
Ingredients

SA krema za zaglađivanje suve i grube kože

Hidratantna krema TRI ESENCIJALNA CERAMIDA

Krema sa salicilnom kiselinom za poboljšanje teksture kože

Krema sa salicilnom kiselinom uklanja izumrli površinski sloj ćelija, omekšava i zaglađuje veoma suvu kožu – od ispucale kože na nogama do kvržica na zadnjoj strani ruku (i svu grubu kožu između).


Za uklanjanje mrtvih ćelija i vraćanje glatkoće vašoj koži, preporučujemo vam kremu za grubu kožu sa salicilnom i mlečnom kiselinom za nežno uklanjanje izumrlih ćelija, hijaluronskom kiselinom koja hidrira kožu, niacinamidom i ceramidima koji obnavljaju zaštitnu barijeru i pomažu da se smanji gubitak vlage. Pored toga, hidratantna krema za grubu i suvu kožu poboljšava teksturu kože i pomaže joj da ostane hidrirana.


CeraVe SA krema za zaglađivanje suve i grube kože poboljšava teksturu i vraća mekoću veoma suvoj koži. Formulisana sa salicilnom, mlečnom i hijaluronskom kiselinom i niacinamidom, naša krema za grubu kožu bez parfema poboljšava teksturu kože tako što uklanja izumrli površinski sloj ćelija, hidrira i umiruje kožu, obnavljajući njenu prirodnu barijeru uz pomoć tri esencijalna ceramida. Da bi vaša koža ostala hidrirana, CeraVe SA krema koristi našu patentiranu MVE tehnologiju za kontinuirano otpuštanje hidratantnih sastojaka u kožu tokom 24 časa.

Aqua/voda/eau, glicerin, Paraffinum Liquidum/mineralno ulje/huile minerale, gliceril stearat, cetearil alkohol, trietanolamin, salicilna kiselina, niacinamid, cetil alkohol, amonijum laktat, behentrimonium metosulfat, PEG-100 stearat, Zea Mays ulje/kukuruzno ulje, ceramid NP, ceramid AP, ceramid EOP, karbomer, dimetikon, metilparaben, natrijum lauril laktilat, holekalciferol, holesterol, fenoksietanol, dinatrijum EDTA, tokoferol, propilparaben, hidrolizovana hijaluronska kiselina, fitosfingozin, ksantan guma.

 

Imajte u vidu da se liste sa sastojcima proizvoda našeg brenda redovno ažuriraju. Molimo vas da proverite najnoviji spisak sastojaka na vašem pakovanju proizvoda da biste se uverili da možete bezbedno da ga koristite.  

(Za proizvode koji se dopunjavaju u prodavnici, najnovija lista sastojaka bi trebalo da bude dostupna na lokalnom prodajnom mestu posle dopune proizvoda).  

 • Hidrira, uklanja izumrle ćelije i omekšava suvu, hrapavu i grubu kožu
 • Salicilna kiselina i mlečna kiselina nežno uklanjaju izumrle ćelije kože
 • Formula sa vitaminom D
 • MVE tehnologija: Ovaj patentirani sistem dopremanja kontinuirano otpušta hidratantne sastojke i omogućava i do 24-časovnu hidrataciju
 • Ceramidi: Pomažu obnavljanje i održavanje prirodne barijere kože
 • Hijaluronska kiselina: Pomaže održavanje prirodne vlažnosti kože
 • Niacinamid: Umiruje kožu
 • Nekomedogena, bez parfema i bez veštačkih boja
 • Razvijena u saradnji sa dermatolozima
 • Nanesite samo na problematična područja ili po savetu lekara
 • Koristite proizvode za sunčanje ili druga sredstva za zaštitu od sunca da biste sprečili preosetljivost na sunce tokom korišćenja ovog proizvoda
 • Prekinite upotrebu ako se pojavi bilo kakva iritacija ili osećaj peckanja

Upozorenje za opekotine od sunca: ovaj proizvod sadrži alfa-hidroksi kiselinu (AHA) koja može povećati osetljivost kože na sunce i mogućnost nastanka opekotina. Koristite proizvod za zaštitu od sunca, nosite zaštitnu odeću i ograničite vreme izlaganja suncu za vreme korišćenja ovog proizvoda i nedelju dana nakon toga.

Karakteristike i prednosti proizvoda

Message
Download Chrome