SPF
Obnavljajuća krema za ruke
Image
Back

Obnavljajuća krema za ruke

Za normalnu do suvu kožu NEMASNA TEKSTURA

Nemasna krema za ruke i zaštitu kože

Izloženost iritantima iz okoline, često pranje ruku i svakodnevne aktivnosti mogu imati negativno dejstvo na vašu kožu ruku. Međutim, uz pomoć obnavljajuće kreme za ruke, možete privremeno zaštititi vašu kožu i ublažiti osećaj suvoće, pružajući prijatan izgled i osećaj mekoće i zdravlja vašim rukama, bez obzira na uslove u kojima se nalazite. Kada tražite odgovarajuću kremu za ruke, sastojci kao što je dimetikon, koji štiti kožu, uz hijaluronsku kiselinu, niacinamid i ceramide, mogu pomoći formuli da hidrira i umiri kožu i obnovi njenu zaštitnu barijeru – stvarajući kožu koja je prijatna i mekana na dodir.


Krema za ruke bez parfema, kao što je CeraVe obnavljajuća krema za ruke, sadrži sve navedene sastojke i predstavlja efikasnu opciju čak i za osobe sa osetljivom kožom. CeraVe obnavljajuća krema za ruke hidrira i umiruje kožu, obnavljajući njenu prirodnu zaštitnu barijeru uz pomoć formule koja sadrži hijaluronsku kiselinu, niacinamid i tri esencijalna ceramida. Naša krema za ruke bez parfema sadrži i dimetikon, sastojak koji štiti kožu, a njena nemasna, brzoupijajuća formula pomaže obnavljanje i održavanje glatke i mekane kože.

Aktivni sastojak: dimetikon 1%

Neaktivni sastojci: voda, ciklopentasiloksan, aluminijum/magnezijum hidroksid stearat, cikloheksasiloksan, niacinamid, natrijum-hlorid, poligliceril-4 izostearat, cetil PEG/PPG-10/1 dimetikon, heksil laurat, fenoksietanol, ceramid NP, ceramid AP, ceramid EOP, karbomer, metilparaben, natrijum lauril laktilat, holesterol, propilparaben, hidrolizovana hijaluronska kiselina, fitosfingozin, ksantan guma, pentaeritritil tetra-di-t-butil hidroksihidrocinamat


Imajte u vidu da se liste sa sastojcima proizvoda našeg brenda redovno ažuriraju. Molimo vas da proverite najnoviji spisak sastojaka na vašem pakovanju proizvoda da biste se uverili da možete bezbedno da ga koristite. 


(Za proizvode koji se dopunjavaju u prodavnici, najnovija lista sastojaka bi trebalo da bude dostupna na lokalnom prodajnom mestu posle dopune proizvoda).  

  • Hidrira suvu kožu ruku i pomaže obnavljanje zaštitne barijere kože
  • Sprečava i privremeno štiti ispucalu, ogrubelu i isušenu kožu
  • Brzoupijajuća, nemasna formula
  • Dimetikon: Privremeno štiti kožu stvaranjem barijere na njenoj površini, za osećaj svilenkaste kože
  • Ceramidi: Pomažu obnavljanje i održavanje prirodne barijere kože
  • Hijaluronska kiselina: Pomaže održavanje prirodne vlažnosti kože
  • Niacinamid: Umiruje kožu
  • Bez parfema
  • Razvijena u saradnji sa dermatolozima
  • Nanosite po potrebi

Karakteristike i prednosti proizvoda

Message
Download Chrome