SPF
Banner Image

ŠTA TREBA DA ZNATE

Razvijen u saradnji sa dermatolozima, CeraVe je vodeći brend hidratantnih proizvoda sa preporukom dermatologa. Bilo da su vam potrebni proizvodi za osetljivu, masnu, problematičnu, mešovitu ili normalnu kožu, ili vam treba umirujuća, hidratantna nega za vašu bebu, patite od specifičnih problema kože, kao što su ekcem ili psorijaza, ili samo želite hidratantni serum ili kremu protiv znakova starenja, CeraVe može da pomogne1.

ČINJENICE O CERAVE

  • Sa korenima u nauci o koži, dermatologiji, CeraVe proizvodi su formulisani sa mešavinom tri esencijalna ceramida (ceramidi 1, 3 i 6-II), masnih kiselina i drugih lipida, koji pomažu obnavljanje prirodne barijere kože.
  • Naša revolucionarna tehnologija multivezikularne emulzije (MVE) omogućava mnogim našim proizvodima da otpuštaju hidratantne sastojke tokom 24 sata – pomažući koži da ostane hidrirana tokom celog dana.
  • Dostupni po povoljnim cenama u većini velikih maloprodajnih objekata, CeraVe proizvodi za negu kože sa preporukom dermatologa su pristupačna opcija za one koji žele proizvode visokog kvaliteta bez recepta1.

Još 2005. godine, dermatolozi u CeraVe-u su razvili liniju proizvoda za negu kože, obogaćenu kombinacijom tri esencijalna ceramida, kako bi pomogli obnavljanje prirodne kožne barijere. Danas, još uvek sa korenima u dermatologiji, naši proizvodi za negu kože obuhvataju preko 90 pojedinačnih proizvoda u osam kategorija, među kojima su proizvodi za čišćenje i hidrataciju kože lica, proizvodi za čišćenje i hidrataciju tela, serumi za lice, zaštita od sunca i proizvodi za negu dečje kože. Pored toga, posvećeni smo kontinuiranom razvoju bezbednih i efikasnih proizvoda za negu kože zasnovanih na dermatološkoj ekspertizi.

Nega kože sa odobrenjem dermatologa

Ne samo da su naši proizvodi razvijeni u saradnji sa dermatolozima, već je CeraVe brend proizvoda za hidrataciju kože koji preporučuje najveći broj dermatologa. Uz pomoć tri esencijalna ceramida, koji pomažu obnavljanje prirodne kožne barijere, i tehnologije postepenog otpuštanja, koja omogućava celodnevnu hidrataciju, CeraVe nudi efikasne dermatološke proizvode za negu, namenjene svim tipovima kože. CeraVe je dobio široku podršku organizacija posvećenih nezi kože širom sveta, a između ostalog, dodeljeno mu je više nagrada Seal of AcceptanceTM Nacionalne asocijacije za lečenje ekcema nego bilo kom drugom brendu.

  • Komedony (černé nebo bílé tečky) se mohou zanítit natolik, že se stěny pórů protrhnou. Tento druh skvrny se nazývá papula a tyto pevné, vyvýšené skvrny postrádají hnis, ale mohou být na dotek pevné, bolestivé nebo citlivé.4

Message
Download Chrome